JORDMORQUILT

Velkommen til min quilteverden.

torsdag 16. desember 2010

Julestri

Tiden flyr og det blir lite tid ved symaskinen. Masse rot og havferdige produkter på syrommet nå.
Vi feirer 18 årsdag i helgen og det har vært mye sosiale sammenkomster. Hyggelig det da, men syfoten kribler. I tillegg så popper det opp masse fint i adventkallenderen min.


Disse nissene har fått hår og er klare for jula.



Denne er blitt fylt opp med diverse ting jenter liker og ligger snart under juletre.


Denne julestrømpen er på vei til Tyskland.




Disse henger allerede opp i vårt hus. Det blir vel jul i år også :o)

-Marianne


tirsdag 7. desember 2010

Pepperkaker med tanteungen

Det ble bakt pepperkaker og ikke minst spist masse deig. (Har ikke fått høre om magevondt om natta :o))


Andrea var fornøyd og tante var fornøyd, så  da er alt bra.



Dette lå inni en av pakkene fra Quiltegården. Nydelige røde stoffer som sklir rett inn i et teppe som ligger på vent. Det kan jo være at det nye året har flere timer til rådighet.

-Marianne

mandag 6. desember 2010

Pekkerkaker og julegaver

Søndag bakte vi pepperkaker. Jeg hadde laget deigen noen dager før. Det "kjekke" med noen oppskrifter er at det står MEL TIL PASSE DEIG. Men HVA er passe deig da!!!! Baker endel og liker det godt, men dette fungerte dårlig. Mann og barn jobbet iherdig med figurene og fikk di på plate.


Inn i ovnen og hva skjedde?Jjo di bar fløt utover og hvis man så godt etter kunne man se antydning til evt en skakk snømann :o)

Godt at jeg hadde en kjøpt deig i kjøleskapet da. Så får vi se hva dagen i dag bringer når det gjelder den berømmelige DEIGEN.
Drar nå å henter tantebarnet mitt på 4 år og vi skal bake pepperkaker. Satser da på kjøpt deig :o)


Har sydd endel slike toalettmapper og sminkepunger til julegaver i år. Disse kommer under treet til noen av jentene i familien.

-Marianne

torsdag 2. desember 2010

Tidlig morgen.

Driver du på pc såååå tidlig, kom det fra min datter. Ja, man bruker tiden effektivt i disse tider. Badet var opptatt, så da gjør man unna andre ting.
Tittet innom http://www.kaktusquilt.bloggspot.com/ og finner en Giveaway. Denne vil jeg være med på. Det kan jo være at man har lykken med seg.


Alt dette har di som gave. Så vi prøver oss på dette.

I dag skal dagen tilbringes sammen med to gode venninner på handletur. Det blir nok tid til prat og lunsj også. Turen går til Linnea Hage, Himmelrommet og Dorothea. Så her er det bare å kose seg.

Ha en strålende dag.
-Marianne


Kulde og adventstid

Det er bitende kaldt ute!! Dag etter dag. Skal visst være slik sier min mann, men jeg er lei allerde.
Ja da må man bare kose seg inne da.


Jeg tenner adventslys og mange andre lys hver dag. Det er jo mørk når en drar på jobb, og når man kommer hjem.Da hjelper det med litt eksta lys.



Barna har adventskalendre og kommer seg lettere opp om morgene. Selv om di er store, så vil di ha denne tradisjonen. Det er bare hyggelig det da.



I år har mor selv også egen kaleder. Den er fra Quiltegården, og jeg koser meg :o). Mange røde pakker med tall på. Da får jeg vel holde ut med vinteren da.

Ha en fin kveld.
-Marianne